Uw AD Delhaize Bocholt en Bree is veel meer dan alleen een supermarkt…

Onze AD Delhaizes zijn familiebedrijven, waarbij Bocholt  begon als kleine buurtwinkel in 1980. In onze 2 Delhaizes staan we met het huidige team van 30 personen dagdagelijks voor je klaar.

In onze AD Delhaizes bieden we je exclusieve- en streekproducten aan. Ons team zorgt iedere dag weer met een groot hart voor jouw voeding. De producten die je bij ons vindt zijn dan ook steeds vers en van een onberispelijke kwaliteit.

Jij, beste klant, komt bij ons steeds op de eerste plaats. We verwelkomen je dan ook steeds met een glimlach! Het is ons doel om jou als klant de beste kwaliteit te bieden aan een betaalbare prijs.

Wij zijn goedbezig voor jullie

Wij beschikken over een eigen beenhouwerij

In onze eigen beenhouwerij zijn we gespecialiseerd in ambachtelijke charcuterie. Elk proces vindt plaats in onze slagerij en dit geeft jou de beste kwaliteit en smaak.

Bezoek eens ons cafetaria 't Koffiehoekje

Je kan bij ons gezellig boodschappen doen en daarna genieten van een heerlijk kopje koffie, een lekker gerecht of een kleine versnapering. Elke zondag is er een uitgebreid ontbijtbuffet voorzien met veel lekkers.

Verras eens iemand met een geschenkmand

Wil je eens iemand verrassen met een mooie geschenkmand? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wij stellen een geschenkmand samen naar jouw wens.

Maak kennis met onze eigen traiteurdienst

Heb je een speciaal evenement maar heb je geen zin om zelf voor alles te zorgen? Ook hierbij kunnen wij je helpen. We verzorgen het volledige menu, zelfs het bestek en de glazen kan je bij ons huren!

  DOWNLOAD DE APP  

AD Delhaize Bocholt

Rutma NV
Brugstraat 42
3950 Bocholt
Tel: 089 47 15 28
brecht@rutma.be

AD Delhaize Bree

Brema NV
Toleikstraat 15
3960 Bree
Tel.: 089 44 22 44
bureel@delhaizebree.be

Openingsuren

WINKEL BOCHOLT
Ma: 13u-19u • Di - za: 8u-19u • Zo: 8u-13u

WINKEL BREE
Ma: 13u-20u • Di - za: 8u-20u • Zo: 8u-13u