TRAITEUR

DE BRUG

TRAITEUR

DE BRUG

TRAITEUR

DE BRUG

TRAITEUR

DE BRUG

BBQ-seizoen

Barbecuen, wie vindt het niet heerlijk? Samen gezellig met familie of vrienden… Alleen komt van ‘samen’ niet veel in huis als je zelf dient te bakken. Geniet daarom van de charme van een barbecue aan huis zonder zelf achter de BBQ te staan. Vanaf 20 personen bakken wij GRATIS bij u op locatie. We hebben alvast het volgende leuke pakket voor u samengesteld. Mocht u iets anders in gedachten hebben, laat ons dit dan zeker weten!

BBQ-pakket: €20/persoon

  • 4 stukken vlees
  • 3 sauzen
  • 2 pastasalades
  • Aardappelsalade
  • Sla
  • Tomaat
  • Komkommer
  • Wortelsalade
  • Wittekoolsalade

Over ons

Lekker eten makkelijker maken, dat moet kunnen! Alles heerlijk vers en van bij ons… Een ontbijt, brunch of diner op locatie? Vraag naar onze mogelijkheden en bespreek de details met onze koks.

Wil je bij je thuis of in een feestzaal een leuke barbecue beleven, dan kan je steeds op onze diensten rekenen. Ons barbecueteam zorgt ter plekke voor een geslaagd feest. Wij brengen onze eigen barbecues en werkmateriaal mee. De schouderklopjes achteraf zijn helemaal voor jezelf!

Zodra de temperaturen winterse allures krijgen is het weer tijd om met familie of vrienden bij het haardvuur te genieten van typische winterse gerechten. Wat is er leuker dan tijdens deze gezellige avonden een etentje te organiseren? Met een zacht stukje vlees, in combinatie met lekkere verse groenten en heerlijke aperitiefhapjes tover je heerlijke verwennerijen op tafel. Wil je dit zonder zorgen kunnen doen, kies dan voor deze all-informule.

Mogelijkheden

Lekker eten makkelijker maken, dat moet kunnen!
Alles heerlijk vers en van bij ons. Prijzen zijn beginnend vanaf…

Ontbijtmanden

v.a. € 17,50 pp

Ontbijtmanden leveren we gratis binnen Bocholt en Bree. Wij verzorgen ook brunches of ontbijtbuffetten op locatie (vanaf 10 personen). Bij interesse, kom even langs en bespreek dit even met onze koks. Ook afhaling van ontbijtmanden is steeds mogelijk.

Aperitief

v.a. € 6,25 pp

Afname van minstens 4 personen per categorie

Voorgerechten

v.a. € 6,25 pp

Een heerlijke opstart van een feestelijke maaltijd

Borrelhapjes

€ 5,75 pp

Kaas- en salamiblokjes
Kipkap/mosterd
Assortiment charcuterie

Broodjesschotels

v.a. € 8,50 pp

Afname van minstens 4 personen per categorie

Warme en koude buffetten

v.a. € 16,00 pp

Onze warme en koude buffetvormen kunnen kant-en-klaar ter plaatste verzorgd worden. Ze zijn steeds samengesteld met de grootste zorg en werden bereid met overheerlijke verse producten.
De koude buffetten kunnen reeds vanaf 2 personen besteld worden. Voor de warme buffetten dient je groep 8 mensen te tellen.

Pastabuffetten

€ 17,50 pp

Wat is er leuker dan samen met familie en vrienden te genieten van een uitgebreid pastabuffet. Proef van knapperige Italiaanse broden, spaghetti bolognese, lasagne, macaroni kaas-ham of liever vegetarisch? Tortellini met ricotta/spinazie, … Of heb je nog meer inspiratie nodig? Bekijk dan onze suggesties.

Tapasschotels

v.a. € 9,50 pp

Afname van minstens 4 personen per categorie

Nagerechten

v.a. € 4,00 pp

Het perfecte sluitstuk voor al je maaltijden!

Fondueschotel

v.a. € 8,00 pp

Met een ruime keuze aan verschillende vleessoorten

Gourmetschotel

v.a. € 7,50 pp

Keuze uit een ruim assortiment van vlees- en vissoorten

Kaas- en charcuterieschotels

v.a. € 9,50 pp

Een kaas- en wijnavond? Kies dan voor onze charcuterie- of gemengde schotel, je kan de inhoud hiervan volledig zelf samenstellen, vraag naar onze mogelijkheden! Alle onze schotels zijn inclusief Brood en worden afgewerkt met noten en fruit.

Contacteer ons

Heb je nog andere ideeën of suggesties, deze zijn steeds bespreekbaar met onze koks.

Contactgegevens

Brugstraat 42, 3950 Bocholt
Limburg, België
Tel. : 089 47 15 28
info@traiteurdebrug.be
Volg ons op Facebook

1 + 3 =